Demà es fa una crida a que tot el Baix Llobregat es concentri a Cornellà per demanar “rescatar les persones, els treballs i els salaris”

Societat.

La convocatòria és presencial i es farà amb les mesures de seguretat sanitària convenients.
La convocatòria és presencial i es farà amb les mesures de seguretat sanitària convenients. | Arxiu FSBLL.

CCOO de Catalunya, UGT de Catalunya i USOC, conjuntament amb entitats socials del nostre país, han convocat mobilitzacions arreu de Catalunya el proper dissabte, 27 de juny a les 12:00 a la Plaça de la Església, amb el lema “Un acord per rescatar les persones, els treballs i els salaris”.

Està adreçada a sindicats, treballadors i treballadores d’empreses en situació de conflicte, formacions polítiques progressistes, entitats socials, associacions, la gent de la cultura i a la ciutadania en general.

Aquesta convocatòria a Cornellà començarà amb intervenció d’una representant del Fòrum Social del Baix Llobregat que posarà en valor la necessitat de reforçar els serveis públics (sanitat i dependència).

Desprès intervindran representants de les persones treballadores de la planta de Nissan de Sant Andreu de la Barca que aposten pel manteniment del projecte industrial i per l’ocupació de moltes persones que viuen a la comarca del Baix Llobregat i es procedirà posteriorment, a una lectura del manifest a càrrec de personal sanitari de la comarca.

Els secretaris generals de CCOO i UGT del Baix Llobregat, Jose M. Romero i Carlos de Pablo, tancaran l’acte destacant que el moviment sindical de la comarca en la gestió del final de la crisi econòmica i social derivada de la pandèmia reclama un gran pacte per un nou model social i econòmic, on les persones estiguin al centre de les decisions, que vetlli per la qualitat de la nostra democràcia i que faci que ningú quedi enrere.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article