Assassinades dues persones aquest cap de setmana al Baix Llobregat i a l’Hospitalet

Societat.

Cap de setmana tràgic amb dues morts violentes.
Cap de setmana tràgic amb dues morts violentes.

Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud investiguen les circumstàncies de la mort d’una dona dissabte a la matinada a Cornellà.

Els Mossos han rebut l’avís a les 06.11 hores en relació a una persona greument ferida en una agressió durant una baralla multitudinària a les immediacions d’un local d’oci de Cornellà.

El Sistema d’Emergències Mèdiques s’han adreçat al lloc i ha traslladat la víctima ferida greu a centre hospitalari on s’ha certificat la seva mort després d’arribar-hi.

Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort.

Per altra banda, al barri de la Florida de l’Hospitalet, també la matinada de dissabte, una persona ha resultat morta quan pel que sembla quatre individus pretenien atracar-lo, les investigacions asseguren que l’ home hauria caigut al terra durant l’ estrebada de tal manera que va perdre la vida.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article