Ja es pot participar al 5è Premi de Poesia Narcís Lunes i Boloix de Sant Vicenç dels Horts

Cultura.

El sector cultural és un dels que més està patint la tornada a la normalitat.
El sector cultural és un dels que més està patint la tornada a la normalitat. | Arxiu.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts impulsa novament un dels esdeveniments més rellevants del panorama cultural baixllobregatí, aquest arriba a la cinquena edició i pren especial rellevància després de tot el que ha patit el sector cultural atès l’estat d’alarma.

El regidor de Cultura, Isidre Bautista, ha fet una crida a la participació i ha explicat que “volem enfortir aquest premi després de mesos molt complicats, i volem que cada cop més persones hi participin. És important per la promoció de la cultura i perquè cada cop més gent conegui el gran Narcís Lunes i la seva obra”.

Poden participar-hi les persones majors d’edat, amb obres de poesia escrites en llengua catalana, hi ha dues categories, la general i la categoria de menció per a autors i autores locals.

Cada persona concursant ha de presentar una única proposta, el termini de presentació dels treballs, juntament amb la documentació exigida, serà fins a l’1 d’octubre de 2020.

Les obres s’han d’enviar per correu certificat o s’han de presentar personalment al SIAC, el tema i la forma de les obres són lliures i les obres de poesia que optin a premi en la categoria general han de tenir entre 400 i 800 versos.

Les obres que optin a la menció per a autors/es locals han de ser un únic poema d’un mínim de 4 versos i d’un màxim de 20, han de dur títol i, al final, un pseudònim.

Els premis per a cada una de les categories serán, categoria general: un únic premi dotat amb 1.500 € i la publicació de l’obra guanyadora en edició comercial dins la col•lecció de poesia “Mitilene” de l’Editorial Meteora, o similar, i una menció per a autors i autores locals: un únic premi dotat amb 150 € i un obsequi artístic, a les bases hi trobareu el format de presentació de les obres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article