La Diputació i la secretaria estatal de Turisme aposten per impulsar el turisme local i de proximitat

Economia.

La reunió ja es va poder celebrar de manera presencial a Madrid.
La reunió ja es va poder celebrar de manera presencial a Madrid.

El diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luis Ruiz, i la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver, s’han reunit per abordar la situació del turisme, amb el context de crisi ocasionada per la Covid-19.

Durant la reunió, el diputat ha explicat el model de pla de treball impulsat i desenvolupat des de Turisme de la Diputació, en concret l’"Estratègia Zero" i el compromís de la Diputació per un turisme sostenible, en concret de la Certificació Biosphere.

D’altra banda, Juan Luis Ruiz també ha pogut conèixer de primera mà les principals previsions i prioritats en matèria de turisme del Govern d'Espanya.

L’”Estratègia ZerO”, impulsada per Turisme de la Diputació de Barcelona, vol mantenir l’esperit de potenciar la Destinació Brcelona i fomentar el turisme local, sostenible i responsable.

D’aquesta manera, la Diputació treballa ja, juntament, amb el sector turístic, per teixir una nova estratègia turística que es vol caracteritzar per ser reflexiva (fruit de la reflexió i l’anàlisi de la situació actual), flexible i àgil (que permeti fer canvis en poc temps i adaptar-se a les demandes que vagin sorgint), innovadora (que explori noves formes de comunicació i contacte amb els clients reals i potencials) i intuïtiva (basada en les opinions i perspectives que puguin donar experts, empreses i operadors).

Segons aquesta nova estratègia turística, impulsada per la Diputació de Barcelona, malgrat el canvi de mercats, en l’àmbit vacacional, el gaudi de la natura, la cultura, l’enogastronomia i l’esport continuaran sent els principals atractius de la província de Barcelona. En l’àmbit professional, es preveu un increment del turisme de reunions en petit format, en entorns propers i tranquils.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article