S’ apropen a vint les sancions per no fer ús de la mascareta a Molins de Rei

Salut.

Aquesta setmana es preveu més vigilància ja que la veïna Sant Feliu està en semi-confinament i és el que es vol evitar.
Aquesta setmana es preveu més vigilància ja que la veïna Sant Feliu està en semi-confinament i és el que es vol evitar.

Des del darrer dia 8 de juliol, dia que va començar l’obligació de portar mascaretes segons la Resolució SLT/1648/2020 arreu del territori català, la Guàrdia Urbana de Molins de Rei ha interposat 12 denúncies.

Inicialment, des del 8 de juliol i fins al dia 13, es van realitzar controls diaris -dins dels tres torns de treball de la Guàrdia Urbana- per conscienciar de l’obligatorietat de l’ús de la mascareta.

Posteriorment, els dies 14, 15 i 16 d’aquesta mateixa setmana, es va procedir a la denúncia de 12 persones per l’incompliment de la normativa.

Per altra banda la Guàrdia Urbana va detenir in frangati la matinada del divendres 17 de juliol, a dos homes com a presumptes autors d’un robatori amb força en un establiment de la vila, els fets van ocórrer cap a les 02.30 de la matinada d’aquest divendres.

La comissaria de la policial local rep una trucada del CME comunicant que a l’establiment comercial del Passeig del Terraplè número 92, presumptament, s’estava comenten un robatori.

La Guàrdia Urbana inicia la recerca als voltants de la vila, per uns minuts més tard, localitzar als presumptes autors, i es procedeix al seu escorcoll i posterior detenció, acusats dels delictes de robatori amb força i danys.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article