Comdata (Digitex) pretén executar 169 acomiadaments entre les seus de Viladecans i Esplugues i s’ anuncien mobilitzacions

Economia.

La multinacional vol acomiadar a 451 persones treballadores a partir del 8 d’agost arreu de l’Estat.
La multinacional vol acomiadar a 451 persones treballadores a partir del 8 d’agost arreu de l’Estat.

Tots els sindicats presents a l’empresa, han convocat un calendari de mobilitzacions per denunciar aquesta desproporcionada mesura i aturar aquests acomiadaments.

Comdata (Digitex) empresa del sector de contact center, dona servei d’atenció al client a CaixaBank, Iberdrola, Telefònica, Gas Natural, entre altres.

Avui dijous 23 de juliol, coincidint amb la mesa de negociació, ha començat aquest calendari de mobilitzacions amb una aturada de dues hores a cada torn de servei d’atenció telefònica (d’1 a 3 hores, de 10 a 12 hores i de 18 a 20 hores).

El divendres 24 es faran 3 hores d’aturada a cada torn (d’1 a 4 hores, de 10 a 13 hores i de 18 a 21 hores) i els dies 27 de juliol i 3 d’agost està convocada vaga de 24 hores si l’empresa no rectifica la seva pretensió.

A Catalunya les treballadores i treballadors estan convocats a la concentració, respectant les mesures de distanciament i seguretat pertinents, que es realitzarà davant el centre de treball de Comdata-Digitex a Viladecans (Edifici Brasil, c/Catalunya, 83).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article