El concurs impulsat per Gavà i Viladecans “Talent a les aules” és per una aplicació per a infants amb càncer

Emprenedors.

El concurs vol fomentar l’emprenedoria entre estudiants de quart de Secundària i primer de Batxillerat.
El concurs vol fomentar l’emprenedoria entre estudiants de quart de Secundària i primer de Batxillerat.

Es tracta de les estudiants de l'Escola Goar Carla Medina i Laura Maillo i amb Esteve Blanch de Clickaname de mentor, que participaven en el concurs amb el projecte WithU4ever, una aplicació amb minijocs per a nens i nenes amb càncer que atenen les seves necessitats i gustos i en què els metges poden veure la seva evolució emocional.

El premi, patrocinat per Lipotrue, consistirà en un viatge de cinc dies a Sillicon Valley (Califòrnia) amb un programa de visites a empreses i organismes com Google, la Nasa Research Center o Facebook; quan la situació sanitària ho permeti.

El concurs, que aquest any ha hagut de variar el seu format per la pandèmia i convertir-se a versió digital, també inclou dos segons premis i en aquesta edició ha estat per Diverdent, projecte de l’Asiya Acharki I l’Elham Kaddouri de l’Institut Sales i per Dream Jobing del Bon Soleil de Gavà.

Els dos projectes gaudiran del premi patrocinat per Lunallar, Lipotec, Mesoestetic, Air-Val i Roca Sanitarios, consistent en un viatge de tres dies a Brussel•les amb un programa de visites a institucions i organismes relacionats amb l’emprenedoria i la innovació en l’àmbit europeu; quan la situació sanitària ho permeti.

Els quatre tercers premis d’aquesta edició han estat per Another Life de Gisèle Guerrero i la Nadia Sésar de l’Institut Torre Roja i pels projectes Silence i Eco Global, del Col•legi Santo Ángel de Gavà i Eco cap, del Col•legi San Pedro de Gavà. Aquest premi consisteix en un dia de visites a centres i organismos sobre emprenedoria a Barcelona.

A més, els 12 finalistes del projecte podran participar en uns tallers d’empresa i emprenedoria del Programa Young Entrepreneur de La Salle Technova.

L’emprenedoria és una font d’oportunitats laborals per al futur, i des dels ajuntaments de Viladecans i Gavà es volen impulsar iniciatives que beneficiï al jovent.

Talent a les Aules és un programa per a animar a descobrir el talent de la gent jove i utilitzar-lo per a tirar endavant projectes d’autoocupació laboral.

Es tracta d’un concurs per a l’alumnat de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior en què, per parelles, poden presentar un projecte de negoci i rebre mentoratge d’empresaris locals experts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article