260.000€ més per afavorir la recuperació econòmica post coronavirus a Sant Vicenç dels Horts

Política.

La localitat vicentina continua fent esforços per apaivagar les conseqüències post crisi sanitària.
La localitat vicentina continua fent esforços per apaivagar les conseqüències post crisi sanitària.

La gestió de la pandèmia a Sant Vicenç dels Horts va tornar a tenir un paper destacat al ple municipal del juliol.

A la sessió es van aprovar per unanimitat tres modificacions del pressupost municipal de 2020. La més gran, valorada en 257.746 €, es destinarà a despeses relacionades amb la lluita contra la Covid-19 i, per tant, servirà per finançar mesures que preveu el Pla per a la reconstrucció social i la reactivació econòmica del municipi, que es va signar la setmana passada amb un ampli consens .

El regidor d’Economia i Hisenda, Xavi Gómez , va assegurar que aquesta modificació s’adreça a “ crear un fons de contingència municipal ”. “ Ens permetrà centralitzar i gestionar des d’un únic departament (el d’Economia i Hisenda) totes les necessitats de crèdit que requereixin els departaments del consistori per fer front a la Covid-19 ”.

Alhora, el Ple també va decidir adherir-se per unanimitat al Pacte del Baix Llobregat per un nou impuls econòmic i social del territori. El document es va aprovar al Consell Comarcal a principis de juliol, amb el suport de tots els grups polítics i d’agents econòmics i socials de la comarca.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article