CCOO exposa la preocupació a Autobusos Mohn que dona servei al Baix Llobregat Sud per l’alta ocupació als vehicles

Societat.

La reducció d’autobusos decretada per l’administració de l’AMB dificulta les condicions de seguretat.
La reducció d’autobusos decretada per l’administració de l’AMB dificulta les condicions de seguretat.

Segons informa la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO de Catalunya, el personal conductor d’Autobusos Mohn (empresa de transport de viatgers que presta servei a l’Hospitalet de Llobregat, Gavà i Castelldefels, entre altres municipis del Baix Llobregat Sud) està patint episodis de violència ocupacional degut a la manca d’espai suficient en els vehicles.

A més a més, en els darrers dies un conductor ha donat positiu de COVID-19 per no poder complir amb les distàncies de seguretat que marca el protocol.

Per a CCOO, aquesta mesura hauria de tornar a ser valorada per l’administració i pels ajuntaments afectats, sobretot els de la línea de platja, i més davant la perspectiva de rebrots de coronavirus a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Tot i la reducció de mobilitat, són molts els desplaçaments que hi ha en aquests municipis, i s’ha de procurar donar el màxim de seguretat a les persones usuàries i treballadores.

Per la seva part, el comitè d’empresa d’Autobusos Mohn ja ha sol•licitat a la direcció patronal la realització de tests PCR per a tota la plantilla que aquest dies es troba prestant servei sense les mesures de seguretat adients.

CCOO fa una crida als ajuntaments afectats per a què revisin les mesures establertes per l’administració de l’AMB i es recuperi el més aviat possible la freqüència d’autobusos per evitar acumulacions de passatgers a les parades i als vehicles.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article