La B-224 torna a assassinar a l’ alçada de Sant Esteve Sesrovires aquesta vegada un motorista

Societat.

La carretera s’ha tallat a Sant Esteve Sesrovires en ambdós sentits fins a les 21.00 h.
La carretera s’ha tallat a Sant Esteve Sesrovires en ambdós sentits fins a les 21.00 h.

Queda clar que el desdoblament d’ aquesta via es fa més necessari que mai, és cert que està projectat, però mentrestant les morts a aquesta carretera es continuen acumulant fent-la una de les més perilloses de l’ estat.

El Servei Català de Trànsit informa que dilluns al vespre s’ha produït un sinistre mortal a la B-224, al punt quilomètric 21, a Sant Esteve Sesrovires, els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 19.30 h.

Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col•lisió per envestida entre un turisme i una motocicleta, a conseqüència del xoc, ha mort el conductor del vehicle de dues rodes, D.M.C., de 45 anys i veí de Masquefa.

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre.

Tals com conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article