Comença a escalfar la temporada de la carxofa el producte gastronòmic estrella del Baix Llobregat

Societat.

Inici de plantació de carxoferes per a la nova temporada de Carxofa Prat.
Inici de plantació de carxoferes per a la nova temporada de Carxofa Prat.

Aquesta darrera setmana de juliol ja ha començat la plantació de les soques de carxofera per la propera temporada de Carxofa Prat.

Al llarg dels propers dies, els pagesos de la Cooperativa recullen a primera hora del matí les soques que necessiten per les seves plantacions des d’un trailer provinent de Tudela.

Cal recordar que la soca mare de la Carxofa Prat prové de la varietat de Tudela (Navarra) i que són les condicions del sòl del Delta del Llobregat les que aporten el sabor únic d’aquest producte emblemàtic.

Per la nova temporada de Carxofa Prat,els cooperativistes calculen plantar més de mig milió de soques de Carxofa, que començaran a donar fruit a partir de finals d’octubre.

La darrera collita de Carxofa es va poder salvar gràcies a la campanya de conscienciació social #MengemCarxofa que va tirar endavant la Cooperativa, juntament amb el suport de l’Ajuntament del Prat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article