El Turisme del Baix Llobregat aposta per la Sostenibilitat amb 32 empreses distingides com a destinació turística Biosphere

Economia.

De les 32 empreses i entitats, 25 renoven un any més el seu compromís i 7 empreses i entitats l’han rebut enguany per primer cop.
De les 32 empreses i entitats, 25 renoven un any més el seu compromís i 7 empreses i entitats l’han rebut enguany per primer cop.

Un total de 32 entitats del sector turístic han aconseguit el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere 2020, segons va concloure la Taula de Sostenibilitat Turística del Baix Llobregat i així ho ha validat l'ITR, el Instituto de Turismo Responsable.

Aquestes empreses són l'Academia Sánchez Casal del Prat de Llobregat, l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, el restaurant CBC Casanova Beach Club, l'Aparhotel Solifemar, i els chiringuitos Carita Morena i Ancla de Castelldefels, i l'empresa GDM Guies de Muntanya.

La Consellera de turisme del Baix Llobregat, Sra. Gemma Rodríguez, ha fet el lliurament del distintiu personalment als 7 establiments que aquest any l'han rebut per primera vegada, juntament amb els representants de turisme de cada municipi; la Sra. Maria Miranda, alcaldessa de Castelldefels i la Sra. Eva López, regidora de l'Ajuntament de Castelldefels, la Sra. Débora García, regidora de l'Ajuntament del Prat i la Sra. Agustina Rodríguez, cap de secció de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, i el Sr. Abel Anguiano, regidor de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.

A causa de la Covid-19 es va haver d'anul·lar el passat mes de març l'acte de lliurament de distintius a totes les empreses i entitats guardonades, fet pel qual la consellera de turisme del Baix Llobregat ha fet el lliurament personalment a les noves empreses, complint així amb totes les mesures sanitàries i de seguretat.

El Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, que en el Baix Llobregat es gestiona a través del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, és un distintiu impulsat per la Diputació de Barcelona i compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona i els Consorcis de Turisme de cada territori.

Creat per garantir la qualitat i la sostenibilitat dels serveis turístics, el Compromís Biosphere es basa en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides. Actualment, a la demarcació de Barcelona s’han distingit més de 400 entitats, de les quals 32 són del Baix Llobregat.

El distintiu s'adreça a totes les empreses privades i ens públics que vulguin millorar la seva gestió interna i el seu impacte social i ambiental en el territori comprometent-se amb la sostenibilitat.

Així mateix, aquest any s'han adherit en el Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere més de 30 empreses i entitats, entre les quals figura el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, les quals treballaran els propers mesos per aconseguir aquesta distinció el proper any 2021.

Les 32 empreses distingides són;

Academia Sánchez-Casal El Prat de Llobregat

Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló Santa Coloma de Cervelló

Aparhotel Solifemar Castelldefels

Avantgrup - Sustainable Mobility Solutions Sant Boi de Llobregat

Carita Morena Castelldefels

Catalunya en Miniatura Torrelles de Llobregat

CBC Casanova Beach Club Castelldefels

Centre Esplai Alberg El Prat de Llobregat

Centre Jujol Can Negre Sant Joan Despí

Centre Municipal de Vela del Prat El Prat de Llobregat

Chiringuito Ananda Castelldefels

Chiringuito Ancla Castelldefels

Chiringuito Chalito Castelldefels

Chiringuito Tibu-Ron Castelldefels

Consorci per la Protecció i Gestió dels

Espais Naturals Delta Llobregat El Prat de Llobregat

El Calamar Lobster Gavà

Foto Pir Video Gavà

Fundació Sigea Viladecans

GDM Guies de Muntanya Baix Llobregat

Museu de Sant Boi Sant Boi de Llobregat

Oficina de Turisme de Castelldefels Castelldefels

Parc Arqueològic Mines de Gavà Gavà

Platja de Castelldefels Castelldefels

Platja de Gavà Gavà

Platja del Prat de Llobregat El Prat de Llobregat

Porta del delta - Oficina Turisme Can Camins El Prat de Llobregat

Restaurant Ermita de Brugues Gavà

Restaurante Barbacoa Europa Gavà

Splau Cornellà de Llobregat

Tinta i Vi Estudi d'Art Marta Arañó Sant Esteve de Sesrovires

Trencadís difusió Baix Llobregat

Viladecans The Style Outlets Viladecans

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article