5 establiments de Cornellà denunciats per sobrepassar l'espai de taules autoritzat

Societat.

Malgrat l' alerta sanitària hi ha qui segueix incomplint la llei.
Malgrat l' alerta sanitària hi ha qui segueix incomplint la llei.

Durant el mes d'agost la Guàrdia Urbana de Cornellà ha seguit vetllant pel compliment de les restriccions i les mesures excepcionals relacionades amb la situació d'alerta sanitària per l'epidèmia de COVID-19.

Aquestes restriccions estan encaminades a evitar el risc i l'augment de contagis d'aquesta malaltia. La Guàrdia Urbana ha interposat fins a 267 denúncies durant el mes d'agost.

La majoria d'elles corresponen a denúncies per consumir begudes alcohòliques a la via pública (118) i per reunir-se grups de persones amb aquesta mateixa finalitat (47).

Així mateix, i en compliment del Decret-Llei 30/2020 de 4 d'agost, s'han imposat 90 denúncies per l'incompliment de l'obligació de dur mascareta.

I fins a 7 denúncies corresponen a l'incompliment manifest de mantenir la distància física entre persones a la via pública o bé dins d'establiments.

Cal recordar que un decret de la Generalitat prohibeix les reunions de més de 10 persones, posa limitacions a l'activitat i aforament de bars, restaurants i altres establiments d'oci, i que el consum d'alcohol a la via pública està vetat amb caràcter general a tot Catalunya, exceptuant locals o espais autoritzats.

La mascareta és obligatòria per a totes les persones majors de 6 anys, independentment del manteniment de la distància física interpersonal de seguretat, a la via pública i en espais exteriors, en qualsevol espai tancat d’ús públic o obert al públic, i al transport públic.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article