Castelldefels i Gavà s’ emporten la pitjor part de les pluges torrencials d’ ahir al vespre

Societat.

Les dues localitats costaneres han patit l’ efecte “gota freda”.
Les dues localitats costaneres han patit l’ efecte “gota freda”.

Durant la nit i matinada s’han atès pel telèfon d’emergències 112 de Catalunya un total de 209 trucades per 159 incidents (caiguda de branques i arbres, grans bassals en vies de circulació i inundacions de baixos).

Les trucades s’han rebut des de Castelldefels (82), Barcelona (43), Badalona (23) i Gavà (16). La resta han estat molt disperses en el territori.

Les principals incidències han estat l’aturada momentània de la línia de Rodalies 2 sud per manca de tensió i per caiguda de branques entre Gavà i Bellvitge.

També el tall de la C-32 per acumulació d’aigua. Pel que fa als Bombers de la Generalitat, han atès 113 serveis relacionats amb la pluja d'aquesta passada nit.

Per Regions d'Emergències, aquest és el balanç: Metropolitana Sud (Baix Llobregat)78, Metropolitana Nord 34 i Tarragona 1. Els municipis on més avisos s'han rebut han estat Castelldefels (51), Badalona (20) i Gavà (12).

La majoria d'avisos estaven relacionats amb inundacions de baixos. També se n'han atès de goteres, cotxes avariats enmig de tolls d'aigua i embornals embussats. Pel que fa a Bombers de Barcelona, han realitzat 15 sortides per serveis relacionats amb la pluja a la ciutat de Barcelona durant la nit.

Policies Locals dels municipis afectats i Mossos d’Esquadra han rebut avisos per 21 trucades al telèfon 112 relacionades especialment amb afectacions viàries.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article