Sant Climent planta cara al Govern Central i signa un decret d’ acaldia contrari a cedir el romanent de tresoreria a l’Estat

Política.

Sierra, com moltes altres vegades, és un dels pocs alcaldes del Baix Llobregat que es planta davant les decisions del govern de l’ estat.
Sierra, com moltes altres vegades, és un dels pocs alcaldes del Baix Llobregat que es planta davant les decisions del govern de l’ estat.

El municipi ha mostrat el seu rebuig a l’acord assolit entre la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i el govern espanyol per a que els ajuntaments facin una cessió de part del seu romanent per a finançar les mesures establertes contra la crisi sanitària i els seus efectes.

El consistori insta, entre altres mesures, a l’executiu i els grups parlamentaris a recollir les reivindicacions financeres dels ens locals i garantir el crèdit extraordinari per a la recuperació econòmica i social.

A més es reclama del govern de l’Estat flexibilitzar la regla de despesa i modificar la llei d’estabilitat pressupostària i permetre que les administracions locals puguin disposar del superàvit i els romanents.

L’alcalde, Isidre Sierra, ha volgut manifestar que “al llarg dels darrers 10 anys els climentons i climentones han fet un gran esforç per a la recuperació econòmica dels comptes públics i des de l’Ajuntament hem realitzat una gestió eficient que ha permès tenir a dia d’avui unes arques sanejades."

I continua, "no entenem, a més, com sent la primera línia de l’acció de l’administració se’ns vol restar capacitat en un moment tan complicat per a retornar-nos els diners en 15 anys. Els nostres veïns i veïnes necessiten del nostre suport avui i no d’aquí a 15 anys”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article