Quasi 3.7MEUR des de la Diputació pels ajuntaments del Baix Llobregat destinats per ajuts del Catàleg de Serveis

Societat.

La Diputació amplia els ajuts.
La Diputació amplia els ajuts.

Els ajuntaments del Baix Llobregat rebran, entre aquest 2020 i l'any que ve, 3.683.915,05 € més del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona.

Mitjançant 14 nous recursos del Catàleg, ja concedits als ajuntaments, la corporació treballa per mantenir el suport a l'autonomia dels governs locals de la província reforçar les actuacions municipals destinades a contrarestar els efectes negatius de la COVID-19.

Els ajuts concedits per la Diputació de Barcelona van destinats al finançament extraordinari per al reforç dels professionals dels serveis socials bàsics i a la lluita contra l'exclusió social d'infants i adolescents; així com en polítiques que abordin les violències masclistes i impulsin agents d'acció comunitària a l'espai públic.

Les noves línies de suport també van destinades als projectes de planificació digital per als museus locals, al suport a la digitalització dels mercats municipals, al reforç extraordinari de la Xarxa d'Oficines Tècniques Laborals, de la Xarxa d'Observatoris del Desenvolupament Econòmic Local i dels centres locals de serveis a les empreses .

Finalment, també es financen activitats educatives, esportives i juvenils; a més de donar suport a la promoció i dinamització de l'activitat esportiva local, a l'activitat esportiva dels petits municipis i a la neteja, desinfecció i millora dels elements del mobiliari urbà i de l'espai urbà degut a la COVID-19.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article