6 nous agents cívics en parelles de dues persones recorren els carrers de Molins de Rei per informar la ciutadania

Societat.

El municipi aposta per la pedagogia abans que per les sancions.
El municipi aposta per la pedagogia abans que per les sancions.

L’Ajuntament de Molins de Rei ha engegat una campanya de conscienciació i sensibilització de la ciutadania vers el compliment de les mesures principals de prevenció i contenció de la covid-19: ús de mascaretes, distancia social i higiene de mans.

La posada amb la posada en marxa de 6 agents cívics, que es dividiran en parelles i ajudaran en la difusió i el repartiment de mascaretes a amplis sectors de la població de Molins de Rei.

Alhora, també es dedicaran a fer seguiment i control de tota la normativa relacionada amb civisme –regulat a l’Ordenança de Convivència Vilatana–, així com del comportament dels vilatans a la via pública, la tinença d’animals domèstics de companyia, la circulació de vianants i vehicles, la utilització correcta de la via pública, la possible neteja de la via pública, i el control i el compliment de les mesures de seguretat i protocols establerts per la COVID-19 als establiments de concurrència pública, com, per exemple, les terrasses.

Cal mencionar que els agents cívics no tenen potestat per denunciar les deficiències detectades, les quals seran derivades a la Guàrdia Urbana i als diferents departaments responsables. En cas d’infracció greu o reincidència, serà la Guàrdia Urbana qui iniciarà l’obertura de diligències.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article