El conseller d’ Educació dóna el tret de sortida al curs escolar des de l’Hospitalet

Societat.

El curs ha començat amb 67 professionals educatius i 23 alumnes que han donat resultat positiu de Covid-19.
El curs ha començat amb 67 professionals educatius i 23 alumnes que han donat resultat positiu de Covid-19.

Josep Bargalló, ha destacat que “havíem d’obrir els centres per garantir el dret a l’escolarització i socialització d’infants i joves. Són dos drets fonamentals d’infants i joves. Escolaritzar-se i socialitzar-se. I l’escola és el lloc d’educació i socialització d’infants i joves”.

Ho ha manifestat durant la visita a l’Escola Joaquim Ruyra de l’Hospitalet de Llobregat, conjuntament amb l’alcaldessa del municipi, Núria Marín, coincidint amb el primer dia de curs.

El conseller ha fet un agraïment públic al professorat i al món municipal en la tornada a l’escola 6 mesos després del seu tancament: “No haguéssim pogut obrir cap centre a Catalunya si no fos per l’esforç, el sacrifici la dedicació i el treball dels equips directius i dels claustres de mestres i professorat. I també hem de fer un segon reconeixement, sense el qual no haguéssim pogut obri les escoles: els ajuntaments. Els ajuntaments de Catalunya s’han posat a plena disposició del Departament des del minut zero”.

El titular d’Educació ha remarcat que l’actual curs escolar “s’obre amb incerteses, i allò que passi ens farà prendre noves decisions com confinar un grup estable. Les direccions de centres i els ajuntaments continuaran sent la clau. Des del Govern l’agraïment a la comunitat educativa i al món municipal, i el compromís de treballar dia a dia per atendre totes les inquietuds, necessitats, i per solventar tots els problemes”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article