Picabaralla entre l’ Alcalde d’ Esparreguera l’ ANC i els partits sobiranistes pel Cant dels Segadors

Política.

Rivas ha titllat de partidista l’ Himne Nacional de Catalunya i ha prohibit la seva emissió per la ràdio municipal.
Rivas ha titllat de partidista l’ Himne Nacional de Catalunya i ha prohibit la seva emissió per la ràdio municipal.

L’ entitat independentista, havia organitzat una reivindicació confinada durant la Diada, on es cridava a que tothom qui ho desitgés sortís a la balconada de casa seva a les 17:14, ja que era el format més semblant al que es feia multitudinàriament a Barcelona anualment.

L’ ANC Esparreguera, havia demanat via instància a l’ Ajuntament que a aquesta hora, Ràdio Esparreguera, comencés a emetre l’ Himne Nacional de Catalunya, però des de la pròpia emissora ja els van comunicar que no era possible.

El mateix dia 11, l’ Alcalde Eduard Rivas (PSC) ja avisava del perquè d’ aquesta negativa en una piulada, “La #Diada és de TOTS els catalans i les catalanes. L’Ajuntament organitzem un acte institucional per celebrar la Diada Nacional sense partidismes, on tothom hi pugui participar sense renunciar a defensar la seva visió del país, sense exclusions ni divisions #Catalunya és plural!”.

Per la seva banda, diumenge, Assemblea, CDR Esparreguera, juntament amb els partits, CUP, ERC, Junts i Esparreguera 2031, van fer un comunicat conjunt on resumint, titllen la negativa com una decisió política del govern socialista, ja que els signants consideren que “la Diada Nacional de Catalunya és de tota la ciutadania i l’ Himne de Catalunya és el Cant dels Segadors”.

Per la seva banda, Eduard Rivas replicava al comunicat dient que, “L’ @EsparregueraANC no entén que per la #Diada @EsparregueraFM no participi dels seus actes per l’#11S. Els mitjans de comunicació públics han de ser neutres i plurals, no estan al servei de cap entitat privada ni cap causa política, com a mínim a #Esparreguera”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article