Sant Vicenç dels Horts formarà part un any més de la plataforma que dona suport al desenvolupament de nous negocis

Emprenedors.

En un context molt complicat atès la crisi generada l’Ajuntament està reforçant tots els serveis de suport a les persones treballadores i al teixit empresarial.
En un context molt complicat atès la crisi generada l’Ajuntament està reforçant tots els serveis de suport a les persones treballadores i al teixit empresarial.

La Junta de Govern local ha decidit donar continuïtat un any més al Programa integral de suport a les persones emprenedores , un servei especialitzat que s’ofereix a l’edifici del Molí dels Frares.

L’Ajuntament ha renovat l’adhesió a la Xarxa Emprèn , una xarxa publicoprivada promoguda per la Generalitat que està formada per persones expertes i entitats al servei de les persones emprenedores.

Al formar part d’aquesta xarxa i oferir serveis per crear, desenvolupar i fer créixer idees de negoci, el consistori rebrà una subvenció de la Generalitat de Catalunya de 5.016,79 euros.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez , ha explicat: “ l’edifici del Molí dels Frares és l’epicentre de la dinamització de la ciutat pel que fa a treball, oportunitats de negoci i recursos per a l’empresariat ”.

I ha afegit: “ Amb la renovació d’aquest servei donem un suport de qualitat a totes les vicentines i vicentins que es vulguin establir pel seu compte i fer créixer el seu projecte professional ”.

Si hi teniu interès podeu posar-vos en contacte amb el servei trucant al 93 680 71 00 o enviant un correu electrònic a ocupacio@svh.cat . Recordeu que també hi ha un servei d’alertes via Whatsapp on s’envia informació sobre recursos per a l’emprenedoria. Us podeu subscriure al grup de difusió enviant les paraules “Alta emprenedoria” al número 677 93 32 79.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article