Nou edifici pulmó a l’hospital de Bellvitge

Salut.

Imatge virtual del nou espai a Bellvitge.
Imatge virtual del nou espai a Bellvitge.

El nou edifici es disposarà perpendicular a la façana de l’Edifici Tècnic Quirúrgic existent, i hi connectarà amb una passera elevada a nivell de la planta segona.

La Comissió Territorial d'Urbanisme de Catalunya ha informat favorablement a la construcció d’un edifici polivalent al recinte de l’Hospital de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat (Baix Llobregat).

Es tracta d’un nou edifici “pulmó”, que permet múltiples funcionalitats per atendre la incertesa que provoca l’evolució de la COVID-19 i per a la normalització del servei després de la pandèmia.

Es construirà mitjançant un sistema estructural prefabricat i oferirà una capacitat màxima per 108 llits d'UCI i una superfície útil de 3.027,46 m². El nou edifici s'emplaçarà dins del recinte del Campus de les Ciències de la Salut de Bellvitge (Hospital Universitari de Bellvitge).

La ubicació queda inclosa dins l’illa delimitada pels carrers de la Residència, de la Feixa Llarga, l’avinguda de la Granvia i l’avinguda de la Mare de Deu de Bellvitge, al seu extrem nord-oest, ocupant part del terreny lliure d’edificació que actualment es destina a aparcament de vehicles.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article