Es comença a implantar a Corbera el nou sistema d’ aparcament per facilitar la rotació de places lliures

Societat.

Aquest sistema ja s’ utilitzava a molts llocs de Catalunya als anys vuitanta abans de la invenció de l’ anomenada zona de pagament.
Aquest sistema ja s’ utilitzava a molts llocs de Catalunya als anys vuitanta abans de la invenció de l’ anomenada zona de pagament.

Un cop finalitzat el contracte amb l'empresa concessionària que hi havia fins ara, l'Ajuntament de Corbera de Llobregat lidera un canvi radical en la gestió de l'estacionament, convertint - a partir del proper 1 d'octubre - en gratuïtes totes les places de la zona blava i la zona taronja.

En aquest sentit, l'Ajuntament ja ha iniciat el repartiment a domicili dels discs horaris que regularan les hores d'estacionament, amb un rellotge per la zona blava (45 minuts gratuïts) i un altre per la zona taronja (4 hores gratuïtes). El repartiment s'anirà efectuant de manera progressiva fins el dia 1 d'octubre, en que començarà la vigència d'aquesta nova regulació.

Aquesta mesura, a banda del benefici econòmic que aporta a la ciutadania, també contribueix a una millora pel comerç de proximitat, facilitant-ne l'apropament i el coneixement d'aquest comerç per part d'aquelles persones que encara no el coneixien.

En paraules de l'alcaldessa, Montserrat Febrero, «confiem plenament que aquest nou sistema és eficaç i que és una decisió que comportarà una millora important al nostre municipi».

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article