La reparació del ferm a la rotonda de la carretera BV-2002 a Sant Boi s’ allargarà fins al 2021

Societat.

Les obres finalitzarien al gener de l’ any vinent si no hi ha entrebancs.
Les obres finalitzarien al gener de l’ any vinent si no hi ha entrebancs.

L'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i el diputat d'Infraestructures, Mobilitat, Urbanisme, Habitatge i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, han visitat aquest dimecres, 23 de setembre, les obres que es realitzen per reparar un esfondrament de la calçada a la carretera BV-2002 en el terme municipal de Sant Boi.

La Diputació de Barcelona va iniciar el mes d'agost passat aquests treballs, que afecten el ramal de sortida de la rotonda de Sant Boi en direcció cap a Sant Vicenç dels Horts.

Actualment, els vehicles poden circular per la carretera en ambdós sentits de la marxa, tot i que la rotonda està inhabilitada de forma provisional a causa d'aquesta incidència.

Les obres tenen prevista una durada aproximada de sis mesos per la seva complexitat, ja que per sota de la carretera i de la rotonda passa el canal de la Dreta. Els danys que s'havien ocasionat en la infraestructura de conducció de les aigües del canal va ser la causa de l'esfondrament del ferm.

La solució tècnica adoptada per la Diputació de Barcelona per evitar riscos i minimitzar l'afectació en la circulació de vehicles ha estat optar per construir en aquest punt un nou tub de conducció de les aigües del canal, paral•lel a l'actual. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article