El Consell Comarcal del Baix Llobregat aconsegueix per primera vegada el reconeixement a la seva transparència amb el Segell Infoparticipa

Societat.

El Consell Comarcal ha fet un gran esforç per aconseguir aquest reconeixement.
El Consell Comarcal ha fet un gran esforç per aconseguir aquest reconeixement.

Cal destacar que només set Consell Comarcals dels quaranta en total han aconseguit aquesta distinció.

La consellera de Turisme, Gemma Rodríguez, va recollir el Segell Infoparticipa, atorgat al mes d’abril, pel nou grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSAT) de la UAB.

La cerimònia de lliurament de la setena edició del Segell Infoparticipa, va tenir lloc ahir dilluns 21 de setembre a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, i per mesures de prevenció, va estar restringit als 36 ajuntaments que van assolir el 100%, els 5 guardonats amb el premi extraordinari, les tres diputacions i els 6 consells comarcals.

L’acte va estar presidit per la Rectora de la UAB, Margarida Arboix, i el director del grup de recerca ComSET, Armand Balsebre, i va comptar amb la participació del conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Bernat Solé.

Aquesta setena edició del certamen, ha estat la cinquena pels webs dels Consells Comarcals, i la primera en la qual el Consell Comarcal del Baix Llobregat ha aconseguit assolir la puntuació requerida per obtenir el Segell.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article