La PAH i l’ Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts signen un conveni amb el qual es reforça la prevenció dels casos d’emergència habitacional

Societat.

L’objectiu és oferir més i millors serveis a la ciutadania, en especial la que pateix dificultats per mantenir el seu habitatge habitual.
L’objectiu és oferir més i millors serveis a la ciutadania, en especial la que pateix dificultats per mantenir el seu habitatge habitual.

L’acord estableix dues línies d’actuació: per una banda, el reforç del treball en xarxa per detectar, trobar una sortida, i prevenir els casos d’emergència habitacional d’aquelles famílies que es troben en situació de vulnerabilitat residencial.

Així com promoure actes; i per l’altra, promoure campanyes socials, accions participatives, reunions, tallers i/o activitats formatives amb informació, ajuda i assessorament de les polítiques d’habitatge, d’endeutament familiar, sobre el consum responsable i solidari, la lluita contra l’exclusió social i la marginació, entre d’altres.

El conveni s’ha signat aquest migdia a la Casa de la Vila amb la participació de l’alcalde, Miguel Comino , la regidora d’Habitatge Social, María Peláez , i diverses persones representats de la secció local de la PAH.

La regidora María Peláez ha afirmat: “ El consistori vol seguir treballant amb l’entitat colze a colze, en un context on tornem a patir els efectes d’una crisi econòmica, per enfortir el vincle i millorar les polítiques socials i d’habitatge ”.

Per altra banda, l’Ajuntament treballa per adequar i cedir un local municipal perquè l’entitat pugui establir-hi la seva seu, atendre les famílies que necessitin informació i fer-hi activitats formatives. L’immoble es troba al carrer Nou i es preveu que els tràmits estiguin llestos properament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article