Nou servei de recollida porta a porta de l'esporga al barri de Fontpineda de Pallejà

Societat.

Es tracta d' un nou servei que s'ampliarà adaptant-lo a la resta de zones del municipi que escaigui.
Es tracta d' un nou servei que s'ampliarà adaptant-lo a la resta de zones del municipi que escaigui.

Aquest nou servei cerca facilitar la participació per part dels usuaris en la recollida de l'esporga, millorar la qualitat del material recollit i facilitar les operacions del personal que realitza el servei.

Per a la correcta participació, l'Ajuntament cedirà a cada habitatge un cubell de color marró de 360 litres, aquest cubell o bujol és propietat de l'Ajuntament i anirà vinculat a cada habitatge amb una referència numèrica.

La recollida es farà dos cops per setmana dividint el barri en dues zones. Cal que consulteu al calendari el dia que us correspon, ja que és diferent en funció de la zona del barri on s'ubica cada parcel•la.

Del 3 a l'11 d'octubre, un equip d'informadors ambientals lliurarà els cubells domicili a domicili. De dilluns a divendres recorreran el conjunt de la urbanització i els caps de setmana es farà el lliurament per zones.

També es podrà dotar més contenidors al nucli urbà de Pallejà, al Barri de la Magina i al Barri de Fontpineda, facilitant la tasca de reciclar a tots els veïns i les veïnes del municipi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article