Vallirana destina els 54.000 € de la Festa Major a accions per a la reactivació social i econòmica

Societat.

Vallirana segueix l’ exemple d’ altres municipis del Baix Llobregat.
Vallirana segueix l’ exemple d’ altres municipis del Baix Llobregat.

El Ple corresponent a la sessió ordinària del mes de setembre, va aprovar, entre d’altres, la modificació de crèdit 15/2020 del Pressupost municipal de 2020 que permetrà destinar els 54.000 € previstos pels actes de Festa Major a diverses accions per a la reactivació social i econòmica del municipi.

Unes accions que surten dels grups de treball del projecte del Consell per la Reactivació Social i Econòmica de Vallirana i que aquest mateix Consell va aprovar com a prioritàries el 22 de setembre.

Destaquen la creació de Plans d’Ocupació amb una borsa per a dones, l’increment de la dotació econòmica dels ajuts al foment de l’ocupació, l’elaboració d'un cens de naus i parcel•les buides del cens de naus del Polígon Industrial i un punt d’assessorament de dones, amb la creació de campanyes de comunicació per fer difusió dels serveis destinats a aquest col•lectiu.

La sessió també va aprovar el projecte tècnic per a la construcció del nou edifici i urbanització de l’entorn destinat als serveis de seguretat local i l’arxiu municipal.

En aquest espai, ubicat al C. Major 612, darrere del Casal de Joves (artesanat), està prevista la ubicació de la Policia Local, ADF i Protecció Civil i l’arxiu municipal.

El pressupost és de 2.620.208,70 € (IVA inclòs). Durant el Ple també es van aprovar les bases per a la concessió de subvencions per a entitats socials de l’Ajuntament de Vallirana i es va donar compte de l’informe resum anual d’intervenció.

Pel que fa a les mocions, també va ser aprovada la proposta del grup municipal En Comó Podem Vallirana per una continuïtat educativa segura.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article