Localitzen al soterrani d’ un local de l’Hospitalet 5 quilograms de Marihuana i restes de centenars de plantes

Societat., Salut.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.
La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat i de la Guàrdia Urbana van desmantellar un cultiu de marihuana indoor ocult a un soterrani d'un antic local comercial, al barri de Pubilla Cases, i van detenir, el dilluns 28 de setembre, un home de nacionalitat espanyola, de 42 anys i veí del barri, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar durant la quarta setmana del mes de setembre quan agents municipals van rebre queixes veïnals per l'existència d'olors, compatibles amb una plantació de marihuana, a un edifici del carrer Mina.

Els agents van realitzar diverses comprovacions i van aconseguir detectar que aquestes olors provenien de l'interior d'un local comercial en desús, una antiga ferreteria, i que al seu interior podia existir un cultiu indoor de marihuana. Durant una inspecció conjunta dels dos cossos policials es va localitzar un soterrani al qual s'accedia a través d'una trapa al terra.

En aquest soterrani van localitzar restes de centenars de testos, una instal•lació de ventilació, il•luminació artificial i més de cinc quilograms de marihuana, en procés d'assecat i a punt de ser posada en circulació al mercat negre de tràfic de drogues.

Els investigadors calculen que el valor de les substàncies intervingudes hauria arribat fins als 28.000 euros en cas d'haver estat distribuïda al consumidor final. Les gestions d'investigació van permetre als agents obtenir dades sobre les identitats de les persones que estaven a càrrec del cultiu.

Finalment, durant la darrera setmana de setembre, els investigadors van detenir un dels homes investigats, que va quedar en llibertat després de prestar declaració en dependències policials.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article