Mossos i Policia Local de Sant Feliu desallotgen un local ocupat per detenir als seus ocupants acusats de robatoris al Baix Llobregat

Societat.

Policia Local i el servei de manteniment han procedit al tapiat del local i a la retirada dels elements afectats per garantir l'ordre públic i la salubritat.
Policia Local i el servei de manteniment han procedit al tapiat del local i a la retirada dels elements afectats per garantir l'ordre públic i la salubritat.

Policia Local i Mossos d'Esquadra han detingut i desallotjat quatre persones en un local que estaven ocupant de manera il•legal al passeig de Comte de Vilardaga, en una operació conjunta relacionada amb robatoris en diverses poblacions del Baix Llobregat.

Els fets es van produir la nit de dilluns 28 de setembre, en l'antiga seu d'una entitat bancària, un cop buit el local, la matinada del 29 es va produir un incendi en l'immoble, les causes del qual s'estan investigant.

El foc es va sufocar sense haver de lamentar persones ferides, ni cap dany a l'estructura de l'edifici, tot i que fins a la seva extinció es van desallotjar de manera preventiva uns 15 veïns i veïnes.

La Policia Local i el servei de manteniment de la ciutat han procedit al tapiat del local amb material obra i a la retirada dels elements afectats per garantir l'ordre públic i la salubritat a la zona, malgrat es tracti d'una propietat privada.

L'Ajuntament ha informat de la situació a la propietat de l'immoble, una entitat bancària, perquè actuï en la gestió de l'incident. En paral•lel, i mentre l'entitat actua.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article