El 15 d'octubre començaran a ser sancionats els vehicles detectats superant els límits de velocitat als quatre nous punts de Castelldefels

Societat.

Al passeig Marítim es van interposar 348 denúncies, amb instrucció de diligències penals contra un conductor que superava la velocitat de 109 km/h en un tram de 40 km/h.
Al passeig Marítim es van interposar 348 denúncies, amb instrucció de diligències penals contra un conductor que superava la velocitat de 109 km/h en un tram de 40 km/h.

Com a resultat de les propostes presentades per la ciutadania en l'elaboració dels pressupostos participatius de l'any 2018 va sorgir de manera prioritària la demanda d'actuacions per a millorar la seguretat viària, controlar la velocitat i reduir els accidents de trànsit amb la instal•lació de radars de control de velocitat.

Amb la finalitat de donar compliment a aquesta petició de la ciutadania es va realitzar un estudi de les vies de Castelldefels on tenien lloc els accidents més greus i en els quals la velocitat era un dels factors principals que motivaven aquesta accidentalitat.

Per això es va iniciar un procés de contractació i adquisició dels equips dissenyats per a mesurar en temps real la velocitat d'un automòbil, el procés va finalitzar a principis d'enguany.

Hi haurà un únic radar que rotarà als quatre punts seleccionats, a l'Av. Constitució, 380 (Bellamar) – límit: 50 km/h, avinguda del Canal Olímpic, 16 – límit: 40 km/h, al passeig Marítim, 64 – límit: 30 km/h i al passeig Marítim, 356 – límit: 40 km/h.

Entre 2018 i 2020 s'han produït un total de 20 accidents greus a l'avinguda del Canal; 62 al passeig Marítim; i 58 a l'avinguda Constitució. Tots aquests accidents es van saldar amb persones ferides i fins i tot es van produir tres víctimes mortals.

L'any 2018 es van produir a l'avinguda del Canal 494 infraccions de velocitat, i a l'avinguda Constitució, 846, al tram que s'estén fins al pont de Bellamar, la majoria d'elles per circular entre 61 i 90 km/h quan la velocitat està limitada a 60.

Durant l'any 2019 es van produir 1.098 denúncies a l'avinguda Constitució i es va denunciar penalment, al setembre, un vehicle que circulava a 108 km/h en un tram limitat a 40 km/h. Al passeig Marítim es van interposar un total de 222 denúncies per excés de velocitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article