Torrelles obté el distintiu per la igualtat de gènere

Societat.

El novembre del 2019 l’ Ajuntament va presentar el seu pla d’ igualtat a l’ entitat que atorga aquest certificat.
El novembre del 2019 l’ Ajuntament va presentar el seu pla d’ igualtat a l’ entitat que atorga aquest certificat. | Arxiu 2019.

L’Associació FORGENDER SEAL, de conformitat a la Norma SG CITY 50-50, ha certificat que l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat ha implementat el sistema de gestió de gènere per tal d’afavorir la integració de la perspectiva de gènere en les polítiques i actuacions de l’administració municipal.

Aquest reconeixement arriba després que la regidoria d’Igualtat hagi presentat un pla de compromisos a realitzar en dos anys al voltant de tres àrees de treball: el lideratge, la gestió interna i les capacitats del municipi, d’una banda; la promoció dels drets humans de les dones, de l’altra, i la promoció d’un entorn lliure de violència i discriminació.

El distintiu per la igualtat de gènere és una certificació d’àmbit internacional que permet implantar un sistema de gestió per reconèixer i certificar el compromís polític i estratègic dels governs municipals a favor de la igualtat efectiva entre dones i homes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article