La ocupació hotelera durant els mesos de juliol i agost al Baix Llobregat es desploma al 36% però per damunt de la mitjana barcelonina

Societat.

Respecte a l'estiu passat, disminueix l’ocupació en 43 punts, predominant el client de proximitat (83% del total).
Respecte a l'estiu passat, disminueix l’ocupació en 43 punts, predominant el client de proximitat (83% del total).

Tal com es detalla a l'informe de l'Observatori Comarcal del Baix Llobregat publica la nota d'ocupació hotelera d'estiu 2020.

Aquest ha estat afectat plenament per la COVID-19 i per les mesures de seguretat i restriccions adoptades pels diferents països amb una ocupació hotelera del 36% i l’arribada d’un total de 70.705 turistes.

Tot i això, l’ocupació al Baix Llobregat ha estat superior a la de la província de Barcelona, per comarques, aquest estiu només el Garraf i el Maresme registren una ocupació hotelera superior a la del Baix Llobregat.

Les principals procedències dels turistes allotjats a la comarca han estat: Catalunya (54,7%); València (6,1%); Madrid (5,7%); França (5%) i Andalusia (4,4%).

Respecte a l’estiu passat, els clients catalans i valencians són els que més creixen; els francesos, canadencs i estatunidencs, en canvi, són els que més disminueixen.

El client corporatiu és el principal client d’aquest estiu (56% del total) seguit pel vacacional (35,6%), i el preu mig dels establiments hotelers aquest estiu és de 50,2 €. Les tarifes cauen en un 38% respecte a l’estiu passat, juliol és el mes on el descens tarifari és major (+40%).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article