Quasi 2MEUR per millorar la carretera BV-2411 Begues - Avinyonet del Penedès

Societat.

El traçat consta de 15 quilòmetres i es farà servir una tècnica de mescles amb àrid siderúrgic.
El traçat consta de 15 quilòmetres i es farà servir una tècnica de mescles amb àrid siderúrgic.

El Govern destinarà prop de 25 MEUR en obres de rehabilitació i millora de ferms que incorporen noves tècniques i materials sostenibles, mitjançant una compra pública d’innovació (CPI).

Aquestes actuacions s’emmarquen en l’Estratègia de recerca i d’innovació per a l’especialització intel•ligent (RIS3CAT) del Govern de la Generalitat, que compta amb cofinançament del Programa operatiu FEDER de Catalunya.

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, el director de Promoció Econòmica, Lluís Juncà, i el director d’Infaestructures de Mobilitat, Xavier Flores, han presentat les línies generals d’aquesta iniciativa i han anunciat les 13 obres que ara es liciten i que s’executaran durant l’any que ve.

Aquest programa vol promoure, mitjançant la compra pública d’innovació, l’aplicació de materials i tecnologies més sostenibles tant en el disseny com en la producció, la construcció i el manteniment de ferms per a carreteres, tot aportant nous valors afegits a la seva funcionalitat bàsica de seguretat viària.

Així mateix, introdueix altres aspectes innovadors com la participació i implicació de les empreses adjudicatàries i el sistema d’avaluació de les ofertes que es presentin.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article