La faraònica i plena d’ incompliments variant de Vallirana escollida millor infraestructura del 2019

Societat.

Fins a quinze anys d’ endarreriment ha patit la variant amb governs espanyols de tots els colors.
Fins a quinze anys d’ endarreriment ha patit la variant amb governs espanyols de tots els colors.

De ben segur que el jurat no ha tingut en compte la dècada que ha trigat a fer-se aquesta infraestructura pels constants incompliments i que actualment presenta dèficits com la filtració abundant d’ aigua quan hi ha tempesta.

El Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya ha atorgat a la variant de Vallirana el Premi a la Millor Infraestructura de 2019 en el marc de la quarta edició de la “Nit de les Infraestructures’.

El jurat ha valorat la dificultat tècnica de l’obra, la incorporació de mesures de seguretat d’última generació al túnel, la integració ambiental de l’obra i la millora de la mobilitat dels usuaris, especialment, pel que fa a l’accés a Barcelona.

Per a la ciutadania de Vallirana, la finalitzacio ha suposat la reducció del pas de vehicles pel centre i ha dotat als valliranencs i valliranenques de més seguretat i menys soroll i contaminació, la inversió total ha estat de 176 milions d’euros.

L’acte va comptar amb la participació del secretari d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Pedro Saura; el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet i la segona tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article