Detingudes a Sant Just dues persones reincidents de diversos robatoris circulant amb un vehicle sostret

Societat.

La inversió en seguretat urbana a permès aquesta detenció.
La inversió en seguretat urbana a permès aquesta detenció.

La Policia Local de Sant Just conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, han detectat i han detingut dues persones amb antecedents ahir dimarts quan conduïen un vehicle el qual va ser robat en un concessionari de Badia del Vallès. La detenció s’ha produït a Sant Just mitjançant el sistema de càmeres de seguretat que s’han instal•lat al municipi.

Recordar que recentment s’ha fet una inversió de 30.000 euros en la instal•lació de 8 càmeres lectores de matrícules a Mas Lluí, la Miranda, Carretera Reial i Passeig de la Muntanya. També s’ha instal•lat un control d’accés amb lector de matrícula al carrer Dos de Maig.

Dintre del projecte “M7” de cooperació policial interterritorial, Sant Just possava en marxa el gener de 2019 un nou sistema de seguretat ciutadana pioner que permet detectar vehicles d’interès policial quan aquests accedeixen a determinades zones del municipi.

D’aquesta manera, amb el sistema de càmeres lectores de matrícules, es poden detectar els vehicles que per motius de seguretat estan inclosos en una base de dades, fet que permet avançar-se a possibles accions delictives en determinats casos.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article