Comença la campanya “Recicla Vidre per Elles” a Molins de Rei amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama

Societat.

Ecovidrio, encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre posa en marxa per quart any consecutiu la campanya.
Ecovidrio, encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre posa en marxa per quart any consecutiu la campanya.

Durant les dues setmanes vinents, 2 iglús roses estaran ubicats a la Plaça u d’octubre de Molins de Rei. Els envasos que siguin recollits als contenidors seran transformats en una donació a la Fundació Sandra Ibarra, institució sense ànim de lucre que treballa en la prevenció, la investigació i noves formes de comunicació social davant del càncer.

Una iniciativa que té com a objectiu mobilitzar a la població a reciclar els envasos de vidre, un element fonamental per a contribuir al desenvolupament sostenible, l'economia circular i la lluita davant el canvi climàtic i alhora contribuir amb una important causa solidària: sumar esforços per fer front al càncer de mama.

L’Alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha demanat “conscienciació, en aquests moments en què la COVID -19 sembla que ho tapa tot”. Paz ha afegit que “és bo que utilitzem aquests dies per aconseguir fons i treballar per la salut de tots els molinencs i molinenques”.

Per la seva banda, Silvia Mayo, gerent d’Ecovidrio de Catalunya, s’ha mostrat entusiasmada per la voluntat participativa de l’Ajuntament de Molins de Rei en aquesta iniciativa. “És el cinquè any que fem aquesta Campanya a Catalunya i aquest és el primer any que arribem a Molins de Rei. Estem encantats”.

En l’actualitat, la Fundació està desenvolupant l’Escola de Vida, la primera escola de pacients i supervivents de càncer per tal de millorar la qualitat de vida i el benestar entorn de la malaltia.

Amb l’objectiu de sensibilitzar a la major quantitat de ciutadans, Ecovidrio instal•larà al voltant de 340 contenidors roses en més de 80 ciutats arreu de l’Estat.

A Catalunya s’uniran a la campanya 9 ciutats, entre les quals s’inclou Molins de Rei. Enguany com símbol de la sensibilització i solidaritat amb el càncer de mama, Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un miniglú especial per a l’ocasió.

Aquest contenidor de vidre d’ús domèstic es podrà adquirir a través de la web Miniglú.es i els beneficis es destinaran a la Fundació Ibarra per a contribuir a la prevenció i investigació del càncer.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article