Martorell aprova d’urgència donar ajuts directes de 1500€ als negocis afectats pel darrer decret de tancament de la Generalitat

Societat.

Està previst que els diners arribin als afectats en un termini màxim de cinc dies des de la sol•licitud.
Està previst que els diners arribin als afectats en un termini màxim de cinc dies des de la sol•licitud.

L’alcalde Xavier Fonollosa explica que per aquest motiu s’ha pres “una decisió sense precedents en un any en què les arques municipals estan especialment tocades, però conscients que som l’administració més propera al ciutadà i que cal fer l’esforç per ajudar a aquests establiments”. I afegeix que, “aplicarem amb urgència i celeritat màxima aquestes subvencions directes”.

A Martorell hi ha uns 200 locals susceptibles d’acollir-se a l’ajut i l’Ajuntament preveu destinar-hi uns 300.000 euros aproximadament. Serà compatible amb qualsevol altra subvenció o ajuda concedida tant per l’Ajuntament com per altres administracions o ens públics o privats.

Per la seva banda, Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica i Comerç, destaca que hi haurà temps d’omplir la instància per sol•licitar l’ajuda fins el 15 de desembre, i es podrà justificar fins el 31 de març, serà un tràmit que es podrà fer per via telemàtica o presencial i que tothom qui tingui dificultats disposarà de l’ajuda dels tècnics de Comerç de l’Ajuntament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article