PIMEC Baix Llobregat l’Hospitalet demana que s’ estengui l’ exemple de Martorell que ofereix un ajut directe de 1.500€ als negocis obligats a tancar

Economia.

La iniciativa de Martorell ha estat molt ben rebuda a tots els àmbits.
La iniciativa de Martorell ha estat molt ben rebuda a tots els àmbits.

La patronal ha demanat a les administracions locals del territori impulsar mesures per ajudar a les pimes i els autònoms més afectats pels efectes de la Covid-19, tenint en compte les necessitats i les característiques de cada sector econòmic.

En aquest sentit, el president de PIMEC Baix Llobregat l’Hospitalet, Joan Soler, ha recordat que el tancament de la restauració està afectant 4.100 establiments de la comarca, sense incloure l’Hospitalet. Així mateix, la patronal calcula que l’impacte econòmic d’aquests 15 dies sense activitat serà de 66,7 milions d’euros.

D’altra banda, PIMEC Baix Llobregat l’Hospitalet ha celebrat la iniciativa de l’Ajuntament de Martorell, el qual ha anunciat la posada en marxa d’un ajut directe de 1.500 euros a bars, restaurants i centres d’estètica.

“Creiem que la resta de consistoris han d’anar en aquesta línia i ser conscients que fins que les pimes i els autònoms no recuperin la seva activitat i competitivitat, l’economia del Baix Llobregat no es reactivarà de tot”, ha assegurat Joan Soler.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article