L’Institut Montpedrós de Santa Coloma de Cervelló acull la exposició "Dona la volta a l'alcohol”

Salut.

En ple mig confinament arriba aquesta mostra perquè el jovent reflexioni que l’ alcohol no sempre és sinònim de festa.
En ple mig confinament arriba aquesta mostra perquè el jovent reflexioni que l’ alcohol no sempre és sinònim de festa.

Fins al 5 de novembre, l'exposició itinerant de la Diputació de Barcelona adreçada a adolescents del segon cicle d'ESO "Dona la volta a l'alcohol" es pot visitar a la localitat baixllobregatina.

La mostra té l'objectiu d’informar sobre les conseqüències que genera el consum d’alcohol en la salut, així com reforçar el no consum, retardar l’inici en el consum i reduir els riscos associats al consum.

L'exposició tracta amb una mirada jove els problemes del consum d’alcohol i les seves conseqüències tan en salut com en la societat. També explica els comportaments socials entre els joves en aquesta matèria com la pressió que poden rebre molts d’ells que decideixen no consumir-ne.

Tots els visitants rebran una Guia educativa de l’exposició que serveix de recurs per als professionals que dinamitzen la visita, "Dona la volta a l'alcohol" forma part de l’oferta d’exposicions itinerants que la Diputació de Barcelona posa a l'abast dels municipis de la província, com a un recurs per a fomentar estils de vida saludables.

La mostra romandrà oberta al públic del 22 d'octubre al 5 de novembre a l'Institut Montpedrós (al c. Esquirol, 9), de Santa Coloma de Cervelló.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article