Els tests ràpids d’antígens arribaran als polígons industrials del Baix Llobregat a través d’unitats mòbils gràcies a una iniciativa de PIMEC i Mutuacat

Salut.

El pla d’actuació a nivell sanitari estarà supervisat pel doctor Oriol Mitjà.
El pla d’actuació a nivell sanitari estarà supervisat pel doctor Oriol Mitjà.

Es tracta de la iniciativa “PIMEC Covid free”, un projecte que consisteix en portar als polígons industrials de Catalunya els tests ràpids d’antígens a través d’unitats mòbils que recorreran el territori, les quals comptaran amb equips sanitaris formats per professionals qualificats i certificats per realitzar les proves als treballadors i treballadores de les empreses que ho sol•licitin.

La patronal realitzarà aquesta acció prioritzant els polígons catalans gestionats per PIMEC Polígons, amb la col•laboració i el suport dels ajuntaments i de les associacions dels polígons on es realitzaran les proves, començant el 5 de novembre pel municipi de Sant Quirze del Vallès al polígon Can Feu - Barcelona Moda Centre.

Es comptarà mb la presència del conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, entre altres representants del Govern de la Generalitat i del govern municipal, el director general de Mutuacat, el president de l’associació del polígon, i el doctor Oriol Mitjà, qui ha supervisat aquest pla d’actuació a nivell sanitari.

Les següents accions d’aquesta primera fase es desenvoluparan per a Les Franqueses (Vallès Oriental), Sant Fruitós de Bages (Catalunya Central) i Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat).

En cada acció que es realitzi, PIMEC i Mutuacat regalaran tests a les empreses associades a la patronal, a l’associació dels polígons i als clients de la mútua i oferiran un preu especial d’aquestes proves ràpides de detecció de la Covid-19 a la resta d’empreses.

Acció que se suma a d’altres iniciatives de la patronal i de la seva Fundació, com la donació de mascaretes i termòmetres digitals clínics a les pimes, autònoms i comerços associats a PIMEC.

En la seva tasca per seguir apropant els EPI a les pimes i els autònoms amb l’objectiu d’ajudar-los a combatre els efectes del virus, PIMEC insisteix en la necessitat de fer compatible la continuïtat de l’activitat econòmica i empresarial amb les màximes mesures de prevenció i seguretat per a la salut de les persones.

Conscient que la pandèmia del coronavirus està provocant una crisi sanitària, social i econòmica molt greu, PIMEC considera imprescindible la tornada a la normalitat de l’activitat econòmica, que s’ha d’establir a poc a poc, i segueix impulsant mesures perquè aquesta sigui segura en l’entorn laboral.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article