El Conseller d’ Interior lloa la tasca de les policies locals davant el confinament nocturn a Catalunya

Societat.

Sàmper ha posat en valor el cos de proximitat.
Sàmper ha posat en valor el cos de proximitat.

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha presidit una reunió de coordinació amb les policies locals de Catalunya que ha servit per tractar com afrontar la situació després que s‘aprovés el confinament nocturn a Catalunya, reforçant al màxim la col•laboració entre els Mossos d’Esquadra i les policies locals.

El conseller ha volgut conèixer de primera mà la situació de les policies locals i ha aprofitat per posar en valor la rellevància de la seva tasca quotidiana en el manteniment de la seguretat ciutadana i, especialment, en els darrers mesos de pandèmia, en la feina de protecció de la ciutadania i de prevenció dels contagis.

Així mateix, s’ha acordat de mantenir un calendari de reunions mensuals amb totes les policies locals i de reunions més freqüents per regions policials, per tal d’intensificar la coordinació entre Mossos d’Esquadra i policies locals.

A la reunió, que s’ha fet de manera telemàtica, hi ha participat el director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí; el director general de la Policia, Pere Ferrer; el comissari en cap de Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent.

Juntament amb els caps de Mossos d’Esquadra de cada Regió Policial; més de 180 caps de policia local de tot el territori; i la Sub-directora de Coordinació de Policia de Catalunya, Begoña Curto.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article