El Consell Esportiu del Baix Llobregat posa en marxa la Lliga de Reptes Juga Verd Play #LligaReptesJVP

Societat.

Es tracta d’ una iniciativa àmpliament reconeguda per fomentar la competició en edat escolar a través de la col•laboració en xarxa.
Es tracta d’ una iniciativa àmpliament reconeguda per fomentar la competició en edat escolar a través de la col•laboració en xarxa.

Com a complement dels Jocs Escolars i el sistema Juga Verd Play, l'inici dels quals està previst que sigui el proper 7 de novembre, la 'Lliga de Reptes Juga Verd Play' representa una competició complementària basada en exercicis que cada equip realitzi durant els entrenaments.

Aquests exercicis hauran de ser registrats pels entrenadors/es i seran avaluats per l'equip tècnic del CEBLLOB, amb una classificació general que serà actualitzada cada dimarts i publicada als perfils del @cebllob a Twitter, Facebook i Instagram.

Així mateix, els valors jugaran un rol fonamental en aquesta Lliga, ja que a banda de superar reptes tècnics, també caldrà que les sessions girin entorn un valor determinat, que tindrà un pes rellevant en la puntuació final.

Aquesta dinàmica innovadora al territori busca "mantenir-nos connectats mitjançant una competició a distància, basada en reptes d'aspectes tècnics com de valors", tal com s'esmenta a la pàgina dedicada a la Lliga de Reptes.

La Lliga de Reptes Juga Verd Play està previst que finalitzi el 18 de desembre, i cada dilluns s'actualitzaran les activitats que estructuraran la setmana a través del web i també les xarxes socials esmentades. Com a exemple, durant la setmana del 26 d'octubre, els reptes giraran entorn el voleibol, el futbol 7, el futbol sala, l'handbol i el bàsquet.

Per superar cada repte, l'equip podrà acumular un màxim de 10 punts, dividits entre 3 punts per superar el repte, 3 punts si es reflexiona sobre el treball en valors, 2 punts per participar i 2 punts per compartir el vídeo o foto de l'activitat etiquetant la #LligaReptesJVP i el @cebllob, cadascun dels reptes de la Lliga constarà de dos apartats: el tècnic i el de valors.

En el cas dels reptes del voleibol d'aquesta primera setmana, el repte tècnic constarà de fer un nombre mínim de passades amb l'avantbraç o de dits, al mateix temps, es treballarà el valor de la cooperació, a través de l'ànim dels companys, l'organització i la integració de noves idees.

Aquesta vessant ètica és un dels trets característics del sistema Juga Verd Play, on l'arbitratge es fa a través de tutors de joc, que recullen els actes respectuosos i les actituds incíviques perquè quedin reflectits en el resultat final dels partits dels Jocs Escolars.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article