La gavanenca Marta Juanmiquel guanyadora de la fase territorial del Premi Dona Empresària CaixaBank 2020

Emprenedors.

Marta Juanmiquel va començar la seva trajectòria l'any 1972 treballant en una empresa dedicada a la fabricació artesanal de pinzells per a belles arts.
Marta Juanmiquel va començar la seva trajectòria l'any 1972 treballant en una empresa dedicada a la fabricació artesanal de pinzells per a belles arts.

JuanMiquel, directiva de You Cosmetics, empresa dedicada al sector de la perfumeria i estètica, ha estat seleccionada per la seva trajectòria professional i empresarial com la guanyadora de la Direcció Territorial de Barcelona del Premi Dona Empresària CaixaBank 2020, que reconeix “el talent i l'excel•lència professional d'empresàries a l’ estat referents per la seva trajectòria, visió estratègica, capacitat d'innovació i lideratge transformador; i fomenten les xarxes de contactes entre empresàries líders en el món.”

Als 27 anys, va crear la seva primera empresa amb dos socis, convertint-se en el fabricant de pinzells més important d'Espanya, tant amb marca pròpia, com fabricant línies personalitzades per a les principals marques de cosmètica selectiva. I, és l'any 2005 quan crea l’empresa familiar, You Cosmetics, de la qual és CEO i accionista majoritària.

La missió de You Cosmetics és crear productes d'alta qualitat al millor preu de mercat en l'àmbit de la cosmètica i la perfumeria. L´any 2008/ 2009, l´empresa, va obrir una planta de producció pròpia a Dalian (Xina). També ha creat una nova marca pròpia de cosmètica i moda, "MISS PINK" que principalment es distribuirà online.

Marta Juanmiquel assenyala que “Per mi aquest premi significa el reconeixement a la dedicació, a la passió, a l'amor per la feina i a l'esforç que he posat durant tota la meva trajectòria professional”.

Marta JuanMiquel per la seva condició de guanyadora territorial, formarà part de la nova “Comunitat Dona Empresària CaixaBank” a LinkedIn, que reuneix a les empresàries premiades de totes les edicions dels “Premis Dona Empresària CaixaBank” i les posa en contacte amb altres xarxes de dones empresàries a nivell nacional i internacional com IWEC, International Women’s Forum, Vital Voices o EJE&CON.

La “Comunitat Dona Empresària CaixaBank” ofereix un ampli repositori d'informació sobre empresa i lideratge femení, adaptat als interessos de les participants, i habilita un fòrum participatiu en el qual les empresàries poden compartir coneixement i experiències per aprendre de les millors pràctiques adoptades en cadascuna de les empreses representades.

A més, la plataforma ofereix accés a experiències exclusives impulsades per CaixaBank, com és el cas de la sessió virtual d'Innovació Disruptiva que va oferir el reconegut xef Ferran Adrià el passat mes de juliol.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article