El Consell Comarcal del Baix Llobregat en el marc del projecte Xarxa de Productes de la Terra 2020 ha organitzat una sessió de networking virtual

Emprenedors.

Han participat 14 empreses agroalimentàries, entre elles la Granja Torres del Prat.
Han participat 14 empreses agroalimentàries, entre elles la Granja Torres del Prat.

Les empreses de la comarca que elaboren mel, vi, ratafia, pastisseria i torrons, oli, conserves, pollastre pota blava i derivats i vi escumós, s'han pogut trobar amb d’ altres que comercialitzen productes de proximitat per explorar oportunitats comercials.

El Baix Llobregat és una comarca diversa també en la producció d'elaborats agroalimentaris, que permeten diversificar la producció agrària i avançar en la cadena de valor del producte.

Des del Consell Comarcal es vol donar suport tant als elaboradors locals com a les empreses que comercialitzen productes locals, per tal que totes elles surtin reforçades fruit dels contactes fets en aquestes sessions de trobada. La sessió ha estat dinamitzada per l'empresa Raiels SCCL, i és el primer cop que a la comarca es fa en format virtual.

La Xarxa de Productes de la Terra compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i aquesta acció compta també amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article