El PSC del Baix Llobregat entra en mode pre campanya i carrega amb duresa contra el Govern de la Generalitat

Política.

El Baix Llobregat ha constituït el seu Consell de Federació amb més de 180 persones connectades i la participació del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta.
El Baix Llobregat ha constituït el seu Consell de Federació amb més de 180 persones connectades i la participació del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta.

Antoni Poveda Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, alhora que Alcalde de Sant Joan Despí i vice president de mobilitat a l’ AMB, ha insistit en el fet què “a Catalunya s’estan produint un seguit de despropòsits: la gestió de residències, les decisions contradictòries del govern, no escoltar als sectors afectats, la manca de rastrejadors i la manca de criteri per gestionar, ambulatoris tancats; o la confrontació interna del govern”.

Tal com ha dit Poveda, “la manca de lideratge en el govern ens porta un dia rere altre a successos com el d’ahir on els i les autònomes s’han quedat davant una web bloquejada, i no és la primera vegada que passa”.

Davant aquesta situació, Poveda ha demanat responsabilitat i unitat “el Govern de Catalunya no té ningú al volant, no és el moment de confrontació dintre el propi govern sinó que és el moment de l’eficiència i l’eficàcia que és el que demana la ciutadania” ha dit.

Miquel Iceta ha recordat que s’apropen unes eleccions molt importants a Catalunya on serà bàsic promoure la participació, “no volem perdre més temps amb un Govern de la Generalitat dividit. Aquest és el gran objectiu del 14 de febrer. Necessitem centrar prioritats per donar resposta a les noves necessitats de la societat. Necessitem un canvi a Catalunya”, ha dit.

El Consell va constituir també la seva mesa, presidida per la tinenta d’alcalde de Sant Joan Despí, Belén García que va recordar als i les presents que “hem d’afrontar els reptes actuals i futurs com la federació unida que hem estat sempre”.

A més, com a punts del dia la diputada al Congrés, Sonia Guerra, va explicar els PGE tot dient que “estem treballant en els pressupostos més socials, ecologistes i amb perspectiva de gènere. Uns pressupostos centrats en les persones. La societat ha fet un gran esforç i, des del Govern liderat per Pedro Sánchez, no volem deixar ningú enrere”.

Per últim la Secretària d’Organització Raquel García va explicar el Pla de Treball proposat pel secretariat de cara als propers quatre anys i es va llegir el manifest Contra la violència Masclista, de cara al 25N, per part de la Secretària de Feminisme, Gemma Badia.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article