ERC l’Hospitalet exigeix la dimissió dels regidors socialistes sobre l’ afer del Consell Esportiu davant la publicació que els implicats pugen a 11

Política.

Segons les noves filtracions la trama arriba a 11 persones de màxima confiança de la també Presidenta de la Diputació.
Segons les noves filtracions la trama arriba a 11 persones de màxima confiança de la també Presidenta de la Diputació. | Cris Plaza a una foto d’arxiu.

El portaveu republicà i cap de l'oposició Antoni Garcia ha lamentat que l'alcaldessa Núria Marin segueixi negant-se “a donar explicacions i a actuar d'una vegada amb transparència, tal i com venint reclamant des d'Esquerra Republicana quan va esclatar el cas”. En aquest sentit, i tal com van demanar al juny, Garcia ha tornat a exigir que l'Ajuntament es personi com acusació particular.

Esquerra Republicana ha tornat a demanar la dimissió immediata, o el cessament per part de l'alcaldessa Núria Marin, dels dos regidors del govern del PSC implicats en la investigació oberta al Consell Esportiu de l'Hospitalet.

Tal com s'ha publicat, s'han produït noves declaracions i el nombre d'investigats amb càrrecs, a més dels regidors socialistes i el director del Consell Esportiu, s'ha ampliat a vuit persones més, vinculades a entitats esportives representades al Consell Esportiu o treballadors d'aquest.

El fins llavors regidor de l'àrea d'Esports Cris Plaza i el tinent d'alcaldia Cristian Alcazar, també primer secretari del PSC, van ser detinguts al juny i posats en llibertat amb càrrecs, amb acusacions molt greus com desviament de subvencions, malversació, blanqueig de capitals o falsificació documental, entre d'altres.

Ambdós formaven part del Consell Esportiu en representació del mateix Ajuntament, nomenats per Núria Marin que és qui designa directament sis dels dotze membres de la Comissió Directiva de l'ens esportiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article