La setena edició del programa supramunicipal ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ comença amb una xerrada telemàtica sobre la Llei de segona oportunitat

Emprenedors.

Els 8 ajuntaments del Baix Llobregat Nord han aprovat les accions del programa supramunicipal per a empreses i persones emprenedores.
Els 8 ajuntaments del Baix Llobregat Nord han aprovat les accions del programa supramunicipal per a empreses i persones emprenedores.

El programa “Fem Xarxa, Fem Empresa” 2020-21, destinat a les empreses i persones emprenedores del territori, arriba a la seva 7a edició, i en aquesta ocasió ho fa de manera més telemàtica que mai, adaptant els recursos a la nova situació que estem patint per la crisi sanitària de la COVID-19.

Enguany el programa uneix esforços amb l’objectiu de capacitar i acompanyar empreses i persones emprenedores, contribuint a la seva recuperació i consolidació arran d’aquesta situació excepcional que estem patint, a través d’accions formatives, tallers, consultories i assessoraments, i també s’incideix en la transformació digital d’aquestes empreses per adaptar-se a la nova realitat.

Amb aquesta finalitat s’han previst diferents accions per potenciar l'esperit emprenedor, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats digitals de l’empresariat: sessions d’assessoraments especialitzats, consultories, networking empresarial, formacions i el tradicional concurs d’iniciatives empresarials, que enguany reformula les seves categories per adaptar-se també a la nova situació empresarial.

La setena edició arrenca amb una xerrada sobre la Llei de la segona oportunitat, que es realitzarà de manera telemàtica el dia 26 de novembre de 2020 de 10 a 13h a càrrec del advocat Jaume Rocabert, “Llei de la segona oportunitat, o coma conseguir el perdó dels deutes”, les persones interessades ja poden realitzar les seves inscripcions a través del enllaç corresponent a la web www.moliempresa.cat.

L'objectiu d’aquesta primera formació és aclarir i explicar una llei força desconeguda, la Llei 25/2015, que permet a les persones i empreses amb problemes de solvència arribar a acords amb els seus creditors per aconseguir rebaixes i esperes en el pagament dels deutes i fins i tot, de donar-se els requisits legals i seguint unes pautes, arribar a obtenir el perdó judicial dels deutes.

El Programa “Fem Xarxa, Fem Empresa” va començar a l’any 2014 amb l’objectiu d’unir esforços i recursos per donar resposta conjunta a les empreses i persones emprenedores dels 8 ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat.

El programa permet oferir un seguit d’activitats programades de manera supramunicipal per potenciar l’esperit emprenedor del territori, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i revitalitzar les capacitats de l’empresariat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article