Es modifica el planejament d’Esplugues per poder construir una nova rotonda que millori l’accessibilitat al municipi

Societat.

L’ acord es va fer públic el divendres 13 de novembre.
L’ acord es va fer públic el divendres 13 de novembre.

La Comissió també ha emès un informe favorable a una modificació del planejament d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) que permetrà la construcció d’una rotonda per millorar els accessos viaris al municipi.

L’Ajuntament vol resoldre d’aquesta manera l’enllaç entre els carrers Verge de Guadalupe, Sant Jordi i la Ronda de Dalt (C-32, sortida 13), dins del polígon industrial La Plana. La nova rotonda permetrà la connectivitat en totes les direccions, i també s’aprofita la modificació de planejament per redistribuir i redissenyar tots els sistemes d’aquesta zona.

Així, es reconeix l’amplada real del carrer Vic, que fins ara tenia un dels seus carrils qualificats com a espai lliure. També s’elimina la reserva de sòl per connectar el carrer Vic amb el carrer del Sucre creuant una zona verda, atès que aquesta connexió ja s’ha resolt a la part nord de l’àmbit.

Una zona qualificada com a equipaments públics passa a ser zona verda, incrementant els espais lliures de l’àmbit amb 2.624 m2. L’àrea residencial estratègica (ARE) Montesa, que es preveu desenvolupar a tocar, contindrà prou sòl per a equipaments com per compensar la rebaixa en aquest àmbit.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article