Un lladre multireincident amb 49 antecedents policials empresonat per cometre un robatori a Sant Just

Societat.

Ningú s’ explica com amb una cinquantena de robatoris encara estava en llibertat per continuar delinquint.
Ningú s’ explica com amb una cinquantena de robatoris encara estava en llibertat per continuar delinquint.

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Esplugues de Llobregat van detenir, el dimecres 11 de novembre, un home de nacionalitat espanyola, de 23 anys i veí de Sant Just Desvern, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un establiment comercial de Sant Just Desvern.

La investigació es va iniciar el 6 de novembre quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori amb força a un centre de jardineria del municipi de Sant Just Desvern.

El lladre havia trencat, de matinada i amb una jardinera, una finestra de la zona de recepció amb l’objectiu d’endur-se els diners de la caixa enregistradora, la qual va llançar dues vegades a terra per aconseguir obrir-la.

Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat de l’establiment, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor, que una hora abans dels fets havia estat identificat al districte de les Corts i finalment l’11 de novembre el van detenir al seu domicili.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article