El Servei Integral d'Atenció a la Ciutadania i el d'Atenció a les Empreses de Sant Vicenç dels Horts es traslladen de la Casa de la Vila a Can Comamala

Societat.

El trasllat es farà efectiu a finals de novembre.
El trasllat es farà efectiu a finals de novembre.

Així, el renovat edifici patrimonial serà l’epicentre de l’atenció a les persones i a les empreses, amb unes instal•lacions molt més adequades perquè els usuaris i usuàries rebin un bon servei.

L’immoble de Can Comamala (carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 113) ha estat objecte d’una renovació a fons, que no només manté la seva fesomia i valor patrimonial, sinó que per dins esdevé un edifici administratiu funcional i preparat pel servei públic.

Disposa de més espai per atendre al veïnat i l’empresariat, amb unes instal•lacions accessibles pel conjunt de la ciutadania, l’edifici és molt cèntric i els espais d’atenció estan adaptats a les mesures de prevenció de la Covid-19.

A més, hi ha una zona enjardinada just davant de l’immoble, on en cas que hi hagi molta afluència de persones, esdevé una zona d’espera agradable, espaiosa i separada del carrer.

La regidora del SIAC-SIAE, Lidia Vargas , ha celebrat el canvi: “ Fem un pas endavant en la millora de l’atenció a les persones i a les empreses. Era necessari millorar aquests serveis bàsics i oferir a la ciutadania unes instal•lacions adequades i accessibles ”.

Els serveis mantindran el seu horari i vies de contacte. Així, estan operatius de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 16.30 a 18 h, i els divendres de 9 a 14 h.

Caldrà demanar cita prèvia, a través del telèfon 900 111 656 o al web municipal, per tràmits telemàtics podeu consultar aquesta guia. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article